Játszóház

Árak Bérletek Gyermekfelügyelet Házirend Nyitvatartás Rendezvények Születésnapok Terembérlés

Légvár

Bohóc Minimega Vonat Merlin

Kalandra fel!

Nyári tábor Túrák

Friss Hírek

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Nyitvatartás változás

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

A mai nap ( 2022. 07. 02-án szombaton) 15.00- 18.00- ig zártkörű szülinap miatt zárva tartunk. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük. Szeretettel várj uk önöket és gyermekeiket ma 10.00- 15.00ig vagy a további napok bármelyikén 10.00- 18.00ig.

Játszóházi tábor

Kedves Szülők, kedves gyerekek!
Játszóházunk áttér a nyári nyitvatartására. Mindenkit szeretettel várunk!

Augusztus közepén önkormányzati határozat miatt bezárunk, így addig gyertek, amíg ez lehetséges. Ha bárki kedvet érez a Játszóház további üzemeltetéséhez más helyen, segítünk a ketrec szétszedésében, szállításában, újbóli összeszerelésében, vizsgáztatásában és átadjuk a vevőnek 10 évnyi tapasztalatainkat. Ne feledjétek! Legközelebb Fehérváron van csak Játszóház! Várjuk a vállalkozó szelleműeket, akik folytatnánk 10 év munkánkat. Mindennemű segítséget megadunk a kezdéshez/ folytatáshoz.

Nyáron ugyanitt lehetőség van sport/ kézműves/kalandtáborban való részvételre, de gyerekmegőrzéssel is foglalkozunk.

Eladó a Játszóház és az összes játék

Kedves Siófokiak!

Mielőtt ezt elolvassák, mindenkit megnyugtatunk: IDŐBEN SZÓLUNK ZÁRÁS ESETÉN, addig is FOLYAMATOSAN NYITVA VAGYUNK ÉS SZÜLETÉSNAPOKAT TARTUNK!

Tisztelt Szülők, nem tudom tudják-e, hogy játszóházunk a helyi önkormányzattól bérli a helyiséget. Immár 9. éve. Közel egy millió forintot költöttünk a bérelt helyiség rendbe tételére.
A Siófoki Önkormányzat Képviselőtestülete nem kíván a saját épületük felújítására egy fillért sem költeni, szerintük városunknak nincs szüksége játszóházra, ezért szerződést bontott velünk. A törvény megfelelő pontja miatt ezt 2022. október elsejéig kell megtennünk.

Mivel a 9 év alatt a bejövő jövedelmemet visszaforgattam, nem tudok költözködni, további átépítéseket kifizetni.

Ha valaki kedvet érez JÁTSZÓHÁZ üzemeltetéséhez, szívesen segítek neki, hogyan lehetne megmenteni ezt a lakosság által kedvelt szórakozási lehetőséget. Én belefáradtam a sok huzavonába.

Tehát JÁTSZÓHÁZUNK teljes egészében eladó. A játékok, a berendezések, minden.

Szétszedhető, máshol újjáépíthető, a csövek tetszőlegesen alakíthatóak. Ha valaki felújítaná az épületet, emelné a bérleti költséget, talán az önkormányzattal is megbeszélhetné a bérlés átvételét, én már nem harcolok tovább, átadom a helyet nálam motiváltabb embereknek.

Ha valaki bármit megvásárolna, érdekelné a több tízezres vevői kör átvétele, vagy csak játékokat vásárolna, bátran keressen:

Molnár Korinna
+36 / 20-341-0948