Szolgáltatások

Fejlesztő foglalkozások További szolgáltatásaink

Légvár

Bohóc Minimega Vonat

Táborok/Túrák

Kalandra fel! Tábor infók Tábor árak Színvarázs tábor Kincskereső tábor Retro tábor Biciklis tábor

További szolgáltatásaink

Arcfestés:

Gyakorlott arcfestőinkkel vállaljuk gyermekek- felnőttek arcfestését az egyszerű mintáktól a bonyolultabbakig rendezvényeken, születésnapokon, összejöveteleken. Az ARCFESTÉS jó móka, dekoratív kiegészítője a vidám összejöveteleknek, mindig feldobja a hangulatot. Teljesen bőrbarát, antiallergén, langyos szappanos vízzel könnyen lemosható festéket használunk, , mely nem irritálja az arcbőrt. A gyermekek nagyon élvezik, ha csak pár órára is, de a kedvenc mesefigurájuk bőrébe bújhatnak az arcfestés révén.
Keressenek bennünket bizalommal, kérjék árajánlatunkat.

Néhány ízelítő kép:

Csillámtetoválás:

A csillámtetoválás a testdíszítés egyre népszerűbb formája, mely ideális választás gyerekeknek bármilyen alkalomból, születésnapi zsúrokra, esküvőkre,partykra, különleges alkalmakra, céges rendezvényekre. Dekorativitása mellett nagy előnye, hogy a hagyományos tetoválással szemben felvitele teljesen fájdalommentes és bármikor egyszerűen eltávolítható. A mintákat egy speciálisan erre a célra kifejlesztett bőrbarát ragasztóval visszük fel a bőrre, a csillámok- szintén kizárólag erre a célra kifejlesztett-, hypoallergén anyagok, ezért a minta vízálló, tartós és nem okoz allergiás reakciót. Az elkészült festés víz- és izzadásálló, több napig is megmarad a bőrön , megkímélve akár 7-14 napig is. Csillámtetoválás elkészítéséhez festősablonokat használok több száz mintából választhat mindenki kedve szerint. A csillámpor színek is variálhatók.
Keressenek bennünket bizalommal, kérjék árajánlatunkat!

Néhány ízelítő kép:

Lufihajtogatás:

A lufihajtogatás egy művészet. Modellező lufikból már több, mint 50 féle figurát tudunk hajtogatni. A lufik színét, formáját természetesen a gyermekek választhatják ki. Vállaljuk születésnapok, iskolai, óvodai, bölcsődei - városi rendezvények színesebbé tételét. Hívjanak bátran falunapokra, rendezvényekre! A lufik varázsa megunhatatlan. Ajándékozza meg gyermekét kedvenc állatfiguráival!
Keressenek bennünket bizalommal, kérjék árajánlatunkat!

Néhány ízelítő kép:

Mézeskalács:

Mézeskalács minden alkalomra! Illatos mézeskalács figurák a legkedveltebb formáktól akár az egyedi elképzelésig. Először csak hobbinak indult a készítésük, de mára már egyéni vállalkozóként újabb és újabb kihívások elé állítom magam. Ez a közkedvelt finom édesség akár egyedi, személyre szóló kifejezéseket is közvetít. Az ország egész területére eljuttatjuk az ízlésesen csomagolt megrendelt termékeinket.

Vállaljuk szállodák, rendezvények, iskolák, falunapok számára a mézeskalács díszítést gyermekek, felnőttek részére egyaránt. Tehát nemcsak megvásárolni lehet termékeinket, hanem beavatjuk a díszítés fortélyaiba a vendégeket is. Játszóházunk szülinapjai után minden kisgyermektől friss mézeskaláccsal búcsúzunk.
Keressenek bennünket bizalommal, kérjék árajánlatunkat, rendeljenek folyamatosan bővülő termékeinkből, rendeljenek egyedi arculatú - pl. szállodák logóival ellátott- mézeseket.

Néhány ízelítő kép: